Leiderschap

Visie op Leiderschap

Wij leven in een voortdurend veranderende omgeving. Ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. Niet alleen ontwikkelt de techniek zich in exponentieel tempo, ook onze kennis en inzichten gaan razendsnel én krijgen we steeds meer te maken met veranderende randvoorwaarden.

De afgelopen jaren hebben we ons van crisis naar crisis bewogen. In hoog tempo. Van dal naar piek en weer terug. Waarbij langzaamaan de pieken lager werden en de dalen dieper werden. Daarmee zitten we in een veranderend patroon. Er lijkt een einde te komen aan de ontwikkelingen zoals we ze gekend hebben. Arnold te Raa is ervan overtuigt dat we in een paradigmaverandering zitten. Eentje die om persoonlijk leiderschap vraagt en waar we alleen samen doorheen komen. En dat is goed mogelijk wanneer je begrijpt van elkaar waar je staat en wat ieder nodig heeft om nu het beste uit zichzelf te halen en tot nut te maken van het grotere geheel. Waarbij dat grotere geheel ook een organisatie kan zijn.

Wij geloven dat wanneer je mensen meer regie geeft over hun werk, dat ze meer waarde toevoegen. Wanneer je mensen de kans geeft hun talenten werkelijk te benutten, zul je zien dat er een synergie kan ontstaan die de huidige opbrengst ver zal overtreffen. Wij laten u zien hoe u contact maakt met de werkelijke diamant die iemand in zich draagt. We leren u zo slijpen dat u fonkelende diamanten creëert in plaats van vierkante steentjes. Durf de facetten van uw organisatie of uzelf te laten fonkelen en deze wordt aantrekkelijker dan ooit.

Voordat je in de stroom komt, moet je vaak keuzes maken. Eerst de deur door, dan weer de wijde wereld in waarvoor je gekozen hebt. Wij helpen (toekomstige) leiders met het maken van deze keuzes. En we brengen de beweging op gang die nodig is om de deur door te komen. En de deur open je door contact te maken met jezelf. Van daaruit kun je werkelijk in contact komen met de ander en samen verder reizen.

De reis naar leiderschap begint met echt contact.

Persoonlijk Leiderschap

Je weet dat je met leiderschap aan het werk wilt.
Je haalt graag het beste uit jezelf.
Je weet dat leiderschap begint bij de reis naar binnen.
Wellicht heb je al een deel van die reis afgelegd.

Je bent bij mij aan het juiste adres wanneer je op de volgende vragen Ja beantwoord.

Wil je vanuit je diepste zijn waarde kunnen toevoegen aan je omgeving?

Wil je gemakkelijker een brug kunnen slaan naar mensen die anders zijn dan jij?

Wil je samen met anderen meer waarde bieden?

Wil je meer begrip en erkenning voor de waarde die je te bieden hebt?

Vergroot je leiderschap. “De eerste stap begint hier!”