Het beste uit jezelf en elkaar begint bij je drijfverenDNA™

Spiral Drives

Hoe het werkt?

Het drijfverenDNA™ is je automatische piloot. Het maakt dat je snel en effectief kunt handelen. Slechts 5% van je gedrag komt voort vanuit je bewustzijn, de rest wordt onbewust gestuurd vanuit je drijfverenDNA™. Daardoor kun je snel reageren op omstandigheden en omgaan met de complexiteit waarin we met zijn allen leven en werken. Jouw unieke drijfverenDNA™ maakt het mogelijk.

Het drijfverenDNA™ vormt zich aan de hand van je ervaringen. Het fungeert als een soort onbewust geheugen. Wij bieden inzicht in dit drijfverenDNA™ en de werking van jouw automatische piloot. Word je bewust van de sturing achter je denken, voelen en handelen. Check de werking van je automatische piloot en stel hem waar nodig bij. Zo haal je het beste uit jezelf en elkaar!

Spiral Drives™ staat synoniem voor helder inzicht in je drijfverenDNA™, vertaald naar concrete actie.

De unieke combinatie van research, development en design maakt menselijke complexiteit inzichtelijk én hanteerbaar.

Dit al ruim 15 jaar, samen met het netwerk van aangesloten Spiral Drives™ Partners.

Oorspronkelijk als WaardenManagement en vanaf 2020 verder als Spiral Drives!

Drie strategische lagen

Inzicht in het drijfverenDNA™ is hét startpunt voor effectieve ontwikkeling van mens, team en organisatie. Teams en organisaties zijn meer dan de simpele optelsom van de medewerkers, daarom richten we ons op drie strategische lagen.

Collectief drijfverenDNA™

Inzicht in de onderstroom van teams en organisaties. Grip op cultuur, energie en identiteit als dé basis voor succesvolle strategische ontwikkeling.

Team drijfverenDNA™

Teams functioneren het beste als teamleden elkaar versterken. Spiral Drives legt de onderlinge patronen bloot ter optimalisatie van teamdynamiek. Dé weg naar vitale en succesvolle teams.

Individueel drijfverenDNA™

Het beste uit jezelf en elkaar start bij je drijfverenDNA™. Verbeter je persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Neem je sturing in eigen hand.